REFERENDUM

Amiralul Vergil Chițac nu înțelege că trăim vremuri în care bătaia de joc nu mai este suportabilă. După ce le-a transmis constănțenilor să nu mai cotcodăcească, ne-a anunțat că retrage proiectul de regulament al parcărilor, pentru că… nu are anexe.

În realitate, domnia sa nu a avut sprijin politic! Nu îi pasă de mesajele constănțenilor și nici de prevederile legale. Astfel că, în ședința din luna martie, va veni cu… ACELAȘI PROIECT! Aroganța lui Vergil Chițac este foarte clară pentru toți constănțenii: Amiralul nu poate, nu are expertiza, competențele și capacitățile necesare exercitării funcției de prim gospodar al urbei. De altfel, toți constănțenii au aflat că adevăratul primar este Felicia Ovanesian, Amiralul fiind doar un simplu executant al dispozițiilor acestui personaj nociv și veșnic răzbunător.

De la Horia Constantinescu aflăm că ei își permit să ia măsuri nepopulare în primul an, pentru că constănțenii vor uita în următorii trei…

Amiralul fără flotă nu are niciun interes să aline durerea Constanței, pentru care nu a făcut nimic, ba chiar demolează din primele momente ale mandatului: terasele, roata, producătorii vizitați zilnic de Poliția Locală, fără atmosferă de Sărbători pentru că „e anul deceselor” ș.a.m.d. Constănțenii nu sunt suficient de buni pentru domnia sa, de aceea nu le expune niciodată presupusa viziune! În campania electorală a promis transport public gratuit, parcări subterane și supraterane, reintroducerea tramvaiului și alte OZN-uri. Astăzi, aflăm că parcările sunt prea scumpe. A trebuit presa să întrebe, aceea decuplată de el de la banul public (o altă minciună), altfel nu ne-ar fi zis niciodată că nu are de gând să construiască niciun loc de parcare!

Constănțenii nu sunt dispuși să aștepte încă trei ani, până când probabil Amiralul revine cu picioarele pe pământ, pentru că domnia sa nu înțelege un lucru simplu: Orașul este mai important decât mandatul lui!

Ne-a înșelat așteptările, așadar: VERGIL CHIȚAC DEMIS!

Și trimis acasă, la Eforie!

#ScufundămAmiralul