REFERENDUM

Amiralul Vergil Chițac nu înțelege că trăim vremuri în care bătaia de joc nu mai este suportabilă!

După ce le-a transmis constănțenilor să nu mai cotcodăcească, ne-a bombardat cu o mulțime de regulamente, unul mai aberant ca celălalt și, în prezent, toate atacate în instanță întrucât ne-au umplut orașul de… HAOS! Regulamentul parcărilor, al stațiunii Mamaia, de gospodărire, al pensinsulei ș.a.m.d., toate acestea ne-au dat orașul și viețile peste cap!
Să nu uităm că, în realitate, domnia sa nu a avut sprijin politic! Liberalii s-au trezit cu el pe cap, impus de coaliția Servicii – Iohannis, cu promisiunea că va fi #altfel.

Nu îi pasă de mesajele constănțenilor – despre care a spus că își bagă dopuri în urechi și nici de prevederile legale. Pentru el este suficient ca city-managerul Felicia Ovanesian (primarul LGBT și de facto al Constanței) – acest personaj nociv și veșnic răzbunător – să îi traseze liniile juridice în interesul clienților săi și el să execute orbește. Aroganța lui Vergil Chițac este foarte clară pentru toți constănțenii: Amiralul nu poate, nu are expertiza, competențele și capacitățile necesare exercitării funcției de prim gospodar al urbei!

De la Horia Constantinescu – evacuat și el brutal din Primărie – am aflat că ei își permit să ia măsuri nepopulare în primul an, pentru că constănțenii vor uita în următorii trei…

Amiralul fără flotă nu are nici un interes să aline durerea Constanței, pentru care nu a făcut nimic, ba chiar demolează din primele momente ale mandatului: terasele, roata, producătorii vizitați zilnic de Poliția Locală, fără atmosferă de Sărbători anul trecut pentru că „e anul deceselor” ș.a.m.d. Constănțenii nu sunt suficient de buni pentru domnia sa, de aceea nu le expune niciodată presupusa viziune!

În campania electorală a promis transport public gratuit, iar acum ne bagă sub nas un studiu de oportunitate prin care prețul biletelor la CT BUS se dublează; parcări subterane și supraterane, reintroducerea tramvaiului și alte OZN-uri. Acum știm că parcările sunt prea scumpe și nu o să le facă. Nici nu avea de gând de fapt. A trebuit presa să întrebe, aceea decuplată de el de la banul public (o altă minciună), altfel nu ne-ar fi zis niciodată că nu are de gând să construiască nici un loc de parcare!

A transformat tot orașul într-un șantier. Constănțenii înțeleg nevoia modernizării, dar totul se face fără nici un plan concret, ci haotic, la întâmplare. Sensurile unice au bulversat orice logică de trafic rutier.

Baricadat în Primărie, plin de ură – față de agenții economici, ba chiar și față de elevi mai nou (copiii cu ce ți-au greșit, amirale?) – Vergil Chițac este total deconectat de realitățile Constanței. Mai mult, consideră că toată lumea are ceva cu el, pentru că vrea să ne facă… bine cu forța. Iarna ne bate la ușă. În semn de apreciere față de încrederea acordată de constănțeni, primaru Chițac a DUBLAT facturile la apă caldă!

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a luat foc. NU are nici cea mai mică intenție să îl repare! Cadrele medicale, lăsate pe drumuri! Mai mult, în sadismul și putregaiul moralității sale, l-a amenințat chiar pe medicul care i-a salvat viața să facă ciocul mic, pentru că ai copil acasă! Are și abordare de INTERLOP!

Este timpul să spunem STOP acestui COȘMAR, până nu ne trezim cu orașul distrus de tot!

Constănțenii nu sunt dispuși să aștepte încă trei ani, până când probabil Amiralul revine cu picioarele pe pământ, pentru că domnia sa nu înțelege un lucru simplu: Orașul este mai important decât mandatul lui!

Ne-a înșelat așteptările, așadar, #AvețiÎncredere că VERGIL CHIȚAC va fi DEMIS!

Și trimis acasă, la Eforie!

#ScufundămAmiralul